6 recensioner om Citroen Friend 2 – Ge din åsikt, Citroën AMA: Test, rattrecension, tekniskt ark, pris. VIDEO

Citroën Friend’s Test: Test, ratt, tekniskt ark, pris. VIDEO

L “bredd =” 750 “höjd =” 410 ” />

Dina 6 Citroen Friend 2 -recensioner

Dålig finish: Fixa degen på den trasiga hastighetsmätaren vid leveransen, monterad på en falsk kostnad, med endast två skruvar. Frånvaro av golvmattor, men föreskrivna i den valda finishen. Inte angivet senare eftersom klagomål gjordes efter 3 dagar, utöver 48 timmar. Akta dig när du får din vän.

Av Silverwolf den 06/30/2023 kl. 06:27

1 år och 5000 kilometer gjorda av hela familjen. Inga problem utom att startbatteriet ändrades som en garanti. Uppvärmning och desemburation är begränsade, annars mycket trevligt fordon att köra, syn på 180 grader, kartkörning 🙂 Tillräcklig autonomi, på vintern minskar det lite. Vår tonåring älskar sin vän, fordon mer än tillräckligt för små dagliga resor.

Klockan 07/29/2022 kl 12:25 p.m

Inga problem, vilken lycka. Super Agile och mycket lyhörd, lite fast körkomfort till förmån för en anmärkningsvärd hantering, toppriktning och kraftfull bromsning, frånvaron av ett separat bröst är i slutändan inte pinsamt eftersom det inre utrymmet är väl genomtänkt, kostnad vid hånlig användning, cirka € 1/100 km. Kort sagt, det bästa fordonet för daglig användning i urban och peri -ban.

Av manon_.BLT den 04/27/2022 kl 7:59 p.m

Hej, jag har en i 2 och en halv månad. Det är super praktiskt, det gör att jag kan röra mig utan tvingad någon att ta mig till höger till vänster. Jag har redan gjort 1100 kilometer med på mycket kort tid. De enda två negativa punkterna som jag har lagt märke till är att när de höjer dem bromsar det mycket ofta mindre än 30 km/h vilket är farligt, men också strålkastarna som är med lysdioder som bländar de andra förarna och vi gjorde mycket strålkastare samtal som störde mig i början.

Av Alfred80 den 02/14/2022 kl. 11:49

Det var decennie’s EE, nämligen ett urban, elektriskt och därför ekonomiskt fordon.Så länge allt är bra, i mitt fall är de första tre månaderna toppen, om problemen anländer, letar inte efter en efter -Sales -tjänst, är den obefintlig.Och på sidan av koncessionerna är det pompom, de säljer inte fordonet utan måste göra reparationerna; vi får dig att förstå detta i receptionen.På 3000 km gjorde jag det med vatteninfiltrationer vid öppningen av fönstret typ 2 CV som flyter på Comodos of Change of Auto Box och på sidoklippet av dörrar; det förhindrar fortfarande inte någon rullning utan vid 3000 km i slutar Upp med släta bakdäck som Formel 1 -däck är det ett problem med kroppsarbete av bakhjul, oroen är att på en klassisk bil regleras, på detta .Men det allvarligaste är att Citroen inte vill känna igen honom när det räcker för att söka på internet jag är långt ifrån ett isolerat fall, det finns till och med en Facebook -grupp med människor med detta problem, han mer än 300 .Koncessionsverkstaden berättar för mig att att byta däck till 3000 km är normalt.Jag har kontaktat Citroen efter -sales -tjänsten i 3 månader, inget svar jag får höra att det tar sin kurs.Jag var despererad och jag kontaktade mitt rättsliga skydd som startade problemet genom att förstärka tanken att byta däck var 3000 km på ett fordon är onormalt, det är ett standard för överensstämmelse.

Av Lilie61 den 10/22/2021 kl. 7:03 p.m

Det skulle vara ett bra fordon om det var tillförlitligt men tyvärr köper ett sådant fordon, som lanseras alldeles för snabbt av Citroën är bara en källa till problem. Vår vän levererades till oss den 5 januari 2021 med 15 dagar för sent. Hon lämnade på uppsättningen inom 30 minuter som följde leveransen eftersom vi inte kunde ladda den (felaktig handbromsbehållare). Fordon levereras därför utan att ha drabbats av tidigare kontroll. Det återlämnades bara till oss. I ersättning har Citroën förlängt vår ytterligare ett års garanti. Vi hade bara vårt fordon i två veckor när vi tog tillbaka det i 3 veckor för återkallningskampanjen. Det går inte att ge oss ett fordon under tiden har de kompenserat oss upp till 400 euro. För närvarande har vårt fordon gått sönder sedan 10/25/2021 och diagnosen har fallit sedan 10/10/2021 säger att det inte är reparerbart. Ett fordon som inte är ett år gammalt. Men sedan dess är det hinderbana för oss. Vårt garage kan inte informera oss, de kan inte ha mer information än vi. När du ringer kundnumret (09 69 39 18 18) noterar de dina förfrågningar, dina frågor och säger att de kommer tillbaka, att vi kommer att påminna oss. Men det går inte upp. Vår fil blockerades således i nästan 6 veckor. De medgav att väncellen aldrig hade varit medveten om vår fil. Så ingen beställning för ett nytt fordon för oss under hela denna tid och framför allt, ingen lösning medan du väntar. När det gäller det andra numret som vi får (09 70 26 70 26), samma kommentarer, säger vi att vi kommer att påminna dig, du ger ditt nummer, dina tillgängliga platser, men inte ring, inga nyheter. De driver till och med dålig tro genom att skicka ett e -postmeddelande där de förklarar för dig att de inte kunde ringa dig eftersom de inte har rätt nummer. Den här som du ger tillbaka till varje samtal!! Eller så ringer de dig (ja ja, ibland lyckas de hitta numret!!) Bortsett från de spår som anges för att vara säker på att inte gå med dig och därmed utan tvekan spara tid. Vi har varit i krångel i nästan 9 veckor men inget lånat fordon, ingen föreslagen ersättning, radiolast. Det är en riktig skam!! Och när du ringer och får din ton lite för ja, här har vi rätt att bli lite irriterad, vi hänger på näsan. Bravo kundservice på Citroën. Granskning för oss: Det har varit drygt 11 månader som vi ägde en vän men vi placerade bara 7 månader sedan de andra fyra månaderna var i garaget. Och det är fortfarande där, det fungerar som en dekor eftersom den inte längre kan köra. Ett råd, inte frestas, du kan ångra det!

Citroën Friend’s Test: Test, ratt, tekniskt ark, pris. VIDEO

Chevron -vagnen avser att revolutionera vår relation till rörlighet. Våra intryck bakom rattet på Paris gator.

Zapping Auto Moto Peugeot 2008 Restyled vs Renault Captur: First Static Confrontation !

 <p>L “bredd =” 750 “höjd =” 410 ” /></p>
<p>Citroën AMI mäter 2,41 m, eller cirka trettio centimeter mindre än en smart fortwo. Det kännetecknas särskilt av dess antagonistiska dörrar.</p>
<p><img loading=2CV -tjänster

En motor med en kraft som är lägre än för en hyreskart är tillräckligt för att cirkulera i en stor stad ? Svaret är ja. Jämförbara med en 50 cm3 skoter, Accelerationer tar fordonet till 45 km/h på 10 sekunder. “Jag ville att användare skulle kunna distansera lastbilarna i rött ljus,” förklarar Vincent Cobée, den nya chefen för Citroën. Kontraktet slutförs tack vare de traditionella egenskaperna hos dessa generatorer: Omedelbart par och brist på rapportändring. Den synkronmotorn som ligger på framsidan av fordonet, producerar fortfarande en markant visselpipa. Till detta läggs luftljud; Plastkroppspaneler bevarar inte akustik så bra som stål.
I de små artärerna i den vänstra stranden i Paris är Citroën AMI i sitt element. Dess ouistiti -format och Exceptionell vändningsradie (7,20 m) Uppmuntra de mest vågiga manövrerna och de mest hänsynslösa parkeringsplatserna. Vi kan alltså parkera vinkelrätt istället för att välja en nisch på något breda platser. Men vi beklagade lite ledning. Hon får inte hjälp, men förblir lätt. Å andra sidan, Rattet flyter mycket runt mittpunkten. Dessutom, vid tidpunkten för debraching, är avkastningen otillräcklig. Resultat: Du måste räta ut bågen efter en snäv kurva. Obehaglig, men ofarlig.
Viktfråga: Vad sägs om batteriet ? För att begränsa massan av ackumulatorer till 70 kg har ingenjörerna valt att skära på kapaciteten. Detta visas vid 5,5 kWh, nästan tio gånger mindre än en Renault Zoe. Beläget under skinkorna till passagerare (med åtkomst bakom föraren) tillåter det fortfarande Rulla 75 kilometer enligt WLTP -godkännandestandarden. En hederlig poäng för ett urbant fordon, men som verkar något optimistiskt i slutet av vår testgallop. Uttaget ligger i passagerardörren – den som ligger i den “klassiska” känslan – och ansluter helt enkelt på ett hushållsuttag 220 v. Tre timmar behövs för att hitta 100 % -märket. Vi kommer därför inte att klaga på omöjligheten att göra en snabb laddning. Å andra sidan skulle en rulle ha varit användbar när man gick in i kabeln i sitt boende.
På dämpningssidan vänds de historiska Citroën -standarderna. Om rullen och tonhöjden är behagligt omskrivna, går höna bon direkt i ryggraden av passagerare, redan installerade på små mjuka fåtöljer. Lyckligtvis tillåter maskinens fjädervikt en “mjuk” justering av rullande tåg, delvis ärvt från CMP -plattformen för PSA -gruppen: De liggande gendarmorna absorberar således utan onödigt lidande. Grundläggande, vänen är inte förargad. Maskinen Stark broms och höger Vid högt fottryck på pedalen. Ingen krockkudde, ingen abs, ingen esp. I stadstrafik känner vi oss mycket mer skyddade än på en skoter eller med cykel.
Ett viktigt argument när du vet att en stor del av förarna kommer att bestå av ungdomar i åldern 14 till 18 år (se nedan). Utöver det kan takbjälkar ta sin del på den lilla marknaden för fordon utan licens, som representerar i Frankrike knappt 15 000 årliga registreringar. Föreslagen till 6 000 euro tack vare den ekologiska bonusen är Citroën mycket billigare än Ligier eller Aixam … Citroën har redan registrerat 1 000 beställningar i slutet av augusti. Kommer vänens sympatikapitalförändring i kommersiell framgång ?
Vem kan köra vänen ?
Varje personinnehavare av ett moped -tillstånd – AM -kategori (eller trafiksäkerhetspatent), tillgängligt från 14 år gammal. För att få det är 8 -timmars utbildning nödvändig. Det kostar cirka 150 euro. Om du föddes före 1 januari 1988 är inget dokument eller utbildning nödvändig.

Lägga märke till

  • Exceptionell hantering
  • Hederligt uppförande
  • Konkurrenskraftigt pris
  • Begränsad autonomi
  • Begränsad användning
  • Frånvaro av bagageutrymme

Pris och info

  • Elektrisk 6 kW, från 6 900 till 8 260 euro

Teknisk dokumentation

ATT KÖRA
Motor: Fram, synkron elektrisk med permanentmagneter
Överföring: På bakhjulen, 1 -förhållandet + reversering avvändning
Power (CH): 8 (6 kW)
Autonomi (KM WLTP): 75
Vikt (kg): 471
Lång.xlarg.xhaut. (m): 2,41 m x 1,39 m x 1,52
Maximal hastighet (km/h): 45
0 till 100 km/h (s): –
Seriella däck: 155/65 R14
Testdäck: Barum Bronlantis 2
LEVA
Bröstet till 2 / till 5: –
Rekommenderade alternativ
Hands -Free Kit: 99 euro
Garanti och underhållspaket: 9,90 euro/månad
Att läsa på Auto-Moto.com:
Tillbaka på Citroën Friend One -konceptet, som förskuggade vänen
Vad konceptvän man säger om Citroëns framtid
Alla framtida modeller för PSA -gruppen