Google -foton för att använda din familj – Google Families, som ser mina foton på Google Photos – Google Safety Center
En säker plats för dina mest värdefulla minnen
Håll kontakten med dem du älskar och dela dina viktiga stunder med varandra tack vare direktdelning. Dela dina foton med dina nära och kära i en privat konversation för att hitta dem enkelt, på samma plats.
Google -foton med tips
Upptäck våra tips för att använda Google -fotonas fulla potential.
Återupplev dina mest värdefulla minnen
Återupptäcka dina favoritfoton tack vare minnesfunktionen. Titta på dina bästa foton av dig och din mormor under åren, eller helt enkelt höjdpunkterna under den senaste veckan. Tack vare maskininlärningen väljer Google Photos dina bästa foton och presenterar dem i form av en videoredigering.
De växer så snabbt
Skapa en film av dina barn i olika åldrar med Google -foton och se dem växa. Du kan till och med lägga till en musikalisk bakgrund. Det är ett underbart sätt att kasta dig tillsammans i dina minnen. Barn växer upp så snabbt !
Skapa delade album
Skapa enkelt album som delas med dina nära och kära, även om de inte har appen Google Photos. För att göra detta, infoga helt enkelt en länk till albumet som delas i ett e -postmeddelande, SMS eller en bloggartikel. Dina nära och kära kan sedan lägga till sina egna foton till albumet Shared Google Photos och se de du har lagt till dig själv.
Dela dina foton när du tar dem
Dela dina minnen när du fångar dem tack vare album i realtid. Välj människor (eller husdjur) som du vill inkludera. Google Photos Lägg automatiskt till bilderna du tar från dem till ditt album. Du kan sedan dela den här med din familj och vänner så att de delar dessa dyrbara stunder i realtid.
Håll kontakten med din familj genom foton
Håll kontakten med dem du älskar och dela dina viktiga stunder med varandra tack vare direktdelning. Dela dina foton med dina nära och kära i en privat konversation för att hitta dem enkelt, på samma plats.
Dela med kontakt
Dela foton av specifika personer från ett specifikt datum tack vare delning med kontakt. Bilderna delas automatiskt så snart de har sparats på ditt konto.
En säker plats
För dina mest värdefulla minnen
Med Google -foton lagras alla dina foton och videor på samma plats, organiseras automatiskt och lätt att dela. Vi investerar i en avancerad säkerhetsinfrastruktur och enkla -för att använda sekretessparametrar så att du kan hålla och dela dina minnen på ett säkert sätt.
Ta reda på hur Google -foton skyddar dina minnen
Skydda dina minnen
Anpassade datacenter, transkontinentala fiberkablar permanent övervakas. För att skydda dina minnen använder vi en av de mest avancerade säkerhetsinfrastrukturen i världen.
Se allt dölja allt
Säker lagring
Google Services skyddas permanent av en av de mest avancerade säkerhetsinfrastrukturen i världen. Denna integrerade säkerhet gör det möjligt att upptäcka och förhindra hot på nätet för att säkra din personliga information.
Kryptering
Kryptering bevarar konfidentialitet och datasäkerhet under transitering. När du lagrar foton går de data du skapar igenom din enhet, Google Services och våra datacenter. Vi skyddar dessa data med flera säkerhetslager, inklusive särskilt avancerad krypteringsteknik som HTTPS -protokoll och vilekryptering.
Bearbeta data som ansvarar för
Många av er interagerar med dina foton på olika enheter och i flera applikationer. Vi erbjuder dig alltid fler möjligheter att använda dina foton. Vi måste därför behandla dina data på ett ansvarsfullt sätt, utöver applikationen och Google Photos -webbplatsen.
Se allt dölja allt
Ansiktsgruppering
Gruppering av ansikten gör att du automatiskt kan gruppera liknande ansikten och sortera dem åt dig, så att du enkelt kan söka och hantera dina foton. Ansiktsgrupper och etiketter syns bara av dig. Det är du som bestämmer om du ska aktivera den här funktionen eller inte. Om du inaktiverar det raderas ansiktsgrupperna från ditt konto. Vi säljer inte ansiktsigenkänningsteknik för allmän användning. Lär dig mer
Partnerprogram
Vi arbetar nära med partners och utvecklare som använder Google Photos API för att se till att de skapar relevanta integrationer som förbättrar din erfarenhet. Partnerna som vi samarbetar är skyldiga att respektera våra regler och kan inte komma åt någon av dina uppgifter utan ditt tillstånd.
Ingen reklamanvändning
Google Photos säljer inte dina foton, videor eller personlig information till någon. Vi använder inte heller dina foton eller videor för reklamändamål.
Ge dig kontroll
Uppgifterna gör det möjligt att förbättra användbarheten och relevansen av Google -foton, men vi vill ge dig möjligheterna att kontrollera din upplevelse. För att placera dig själv i kontroller och låta dig definiera de inställningar du väljer, har vi integrerat enkla att använda verktyg i vår produkt.
Se allt dölja allt
Selektiv säkerhetskopiering
Du kan spara dina foton och videor i Google -foton, eller fortsätt selektivt genom att bara spara de foton du vill behålla på ditt Google -konto.
Minnen
Återupplev dina bästa stunder i fullständig konfidentialitet. Du kan inaktivera souvenirdisplay inklusive vissa personer eller perioder, eller helt inaktivera den här funktionen.
Visa på ett kort
Visa dina foton efter plats på ett interaktivt kort som du ensam kan se. Denna vy matas med platsdata som registreras i ditt Google -konto. Du kan ändra och ta bort dessa data på fotosidan.Google.com.. Om du inte vill att dina nästa foton ska visas på det här kortet kan du inaktivera positionshistorik och platsdata i kameraapplikationen.
Google Assistant
Be Google Assistant att hjälpa dig att söka, visa eller dela foton. I assistentinställningarna kan du välja innehåll att visa och dela från dina enheter med assistenten, till exempel Google Nest Hub eller en Android -telefon. För att välja och styra de foton som visas på anslutna skärmar eller enheter som är anslutna till CAST i synnerhet kan du använda inställningarna för dessa enheter i hemapplikationen.
